animation studio

Augmented reality ontwikkelaar

Rabbit Hole uit Antwerpen is dé augmented reality (AR) ontwikkelaar waar u naar op zoek bent. Geen zorgen meer over of uw reclame wel aanslaat bij uw doelgroep: AR is dé perfecte wijze. De specialisten in onze animatiestudio helpen u graag met het verwezenlijken van uw idee. U rekent bij ons op een product dat speciaal voor u op maat is gemaakt. Hierbij komt ook nog eens de beste kwaliteit kijken. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Lees verder!

Lees meer over de mogelijkheden >

Wij zijn een ervaren augmented reality ontwikkelaar

Bent u altijd op zoek naar unieke en doeltreffende manieren om uw product en/of dienst onder de aandacht te brengen? Dan zit u bij ons als augmented reality ontwikkelaar zeker goed. Dankzij onze jarenlange ervaring in de animatie- en 3D-wereld zijn wij uw perfecte partner voor het creëren van een augmented reality video. Ieder AR-project pakken wij met beide handen aan en brengen we tot een efficiënt eindproduct. Uw doelgroep weet niet wat ze meemaakt wanneer er na het scannen van een QR-code ineens een levensecht product verschijnt! Deze vorm van reclame komt met een game aspect en zorgt voor de nodige engagement met de klant.

Laat ons weten waarmee wij u van dienst mogen zijn

Als augmented reality ontwikkelaar zitten we altijd vol met ideeën – maar die van u horen we ook maar al te graag. Samen tillen we uw visie naar een nóg hoger niveau. Wilt u weten hoe? Neem dan contact met ons op via het nummer +32(0)476891480 of stuur een e-mail naar info@rabbithole.be.  Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen met onze animaties. Wij staan tevens voor u klaar wanneer u een uitleganimatie zoekt of een van onze andere services wilt gebruiken.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40