animation studio

Inzetten op virtual reality als bedrijf

Als u interesse heeft in virtual reality, kunt u hiervoor probleemloos bij ons ervaren bedrijf terecht. Rabbit Hole is gespecialiseerd in het creëren van animaties in 2D of 3D, maar heeft ook een ruime kennis van virtual en augmented reality. U kunt dus met een gerust hart bij ons VR-bedrijf terecht als u wilt inzetten op virtual reality. Lees snel verder en kom meer te weten over deze interessante technologie.

Lees meer over de mogelijkheden in Antwerpen >

Virtual reality is een van de specialiteiten van ons bedrijf

Virtual reality, ook wel VR genoemd, is een speciale computertechniek die u een compleet andere werkelijkheid laat ervaren en hiervoor zit u goed bij ons VR-bedrijf. U dient wel een speciale VR-bril op te zetten voor deze ervaring. Deze bril sluit uw zicht op de buitenwereld af en dompelt u volledig onder in een realistische of fictieve wereld. Zo kunt u als bedrijf bijvoorbeeld voor virtual reality kiezen als u bezoekers of toekomstige klanten een virtuele rondleiding door uw organisatie wilt geven. Kan deze technologie u wel smaken? Dan kunt u ook bij ons VR-bedrijf terecht als u een augmented reality video of bedrijfsanimatie wilt laten maken.

Zet uw VR-bril op

Wilt u voor uw bedrijf inzetten op virtual reality? Dat kan! Neem dan meteen contact op met het ervaren team van Rabbit Hole te Antwerpen en vraag meer informatie over de dienstverlening van ons bedrijf en de verschillende mogelijkheden van virtual reality. U bereikt ons VR-bedrijf door te bellen naar +32(0)476891480 of door een e-mail te sturen naar info@rabbithole.be. Wij staan voor u klaar en realiseren voor u graag inspirerende video animaties!

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40