animation studio

Virtual reality video

Een virtual reality video is niet zomaar een filmpje. Het is een hoogwaardig stukje technologie dat veel mogelijk maakt. Wilt u een virtual reality video laten maken door een echte specialist met kennis en ervaring? Dan doet u er goed aan om aan te kloppen bij Rabbit Hole in Antwerpen. Wij zijn gepassioneerd door, en gespecialiseerd in, animatievideo’s van hoogwaardige kwaliteit. U schakelt ons dus met een gerust hart in als u een virtual reality filmpje wilt laten maken.

Lees meer over de mogelijkheden in Antwerpen >

Een virtual reality video zorgt voor een onvergetelijke ervaring

Een virtual reality video maakt veel mogelijk. Heeft u altijd al eens willen koorddansen boven een ravijn? Of vraagt u zich af hoe het voelt om met gevaarlijke zombies te vechten? Met een virtual reality filmpje is dit allemaal mogelijk, weliswaar op een veilige manier. VR zorgt ervoor dat u in een totaal andere wereld terechtkomt waarin u alles in 3D beleeft. U kunt door onze experts een virtual reality video laten maken en hoeft dan alleen maar een VR-bril op te zetten voor een onvergetelijke ervaring. Bent u echter op zoek naar meer dan alleen een virtual reality filmpje? Dan schakelt u ons ook probleemloos in voor het maken van een augmented reality of explainer video.

Neem vandaag nog contact op met onze studio

Wilt u een professionele virtual reality video laten maken? Dan bent u bij Rabbit Hole aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar en realiseren in onze studio de mooiste en inspirerende animatievideo’s waarin eenvoud centraal staat. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van een virtual reality filmpje? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via +32(0)476891480 of via info@rabbithole.be. Wij vertellen u alles over onze uitgebreide dienstverlening en over de mogelijkheden van het maken van een virtual reality video.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40