animation studio

Animatie studio

Rabbit Hole is een animatie studio gevestigd in het centrum van Antwerpen. Ons bedrijf is in 2006 ontstaan uit onze gedeelde passie voor animatie, design en compositie. Wij maken pure en sterke animaties die een tijdloze uitstraling hebben. Hierbij hebben we in de loop der jaren een eigen unieke stijl ontwikkeld, waarin eenvoud centraal staat. Wij vinden namelijk dat minder meer is. Te veel details leiden naar ons idee alleen maar af van de boodschap die we willen laten zien. Natuurlijk maken we wel gebruik van details waar dat nodig is. Ook vinden we sterke karakters erg belangrijk in animaties. Een karakter dat goed ontworpen en geanimeerd is, draagt dan ook enorm bij aan de geloofwaardigheid van een animatie. Dit ziet u zeker terug in de animaties die wij maken in onze animatie studio.

Lees meer over de mogelijkheden in Antwerpen >

Samenwerking is de kracht van onze animatie studio

Bij Rabbit Hole zijn we van mening dat een goede animatie samenwerking vereist. Dat is waar onze werkwijze op is gebaseerd. Als u door ons een animatie laat maken, betrekken wij u in elke stap van het proces. Van de eerste brainstormsessie tot het creëren van de karakters en het animeren, u bent van alles op de hoogte. Op deze manier zorgen wij ervoor dat wij voor u een animatie maken die volledig voldoet aan uw wensen.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Neem eens een kijkje op onze portfoliopagina om te zien welke projecten wij al gerealiseerd hebben. Wilt u een animatie laten maken door onze studio? Contacteer ons en vraag een offerte aan door te bellen naar +32(0)476891480 of door een e-mail te sturen naar info@rabbithole.be. Wij sturen u met plezier een grafisch voorstel voor uw animatie.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40