animation studio

Animatie studio

Animatiestudio

Rabbit Hole is een animatiestudio gevestigd in het centrum van Antwerpen. Onze studio is in 2006 ontstaan uit onze gedeelde passie voor animatie, design en compositie. Wij maken pure en sterke animaties die een tijdloze uitstraling hebben. Hierbij hebben we in de loop der jaren een eigen unieke stijl ontwikkeld, waarin eenvoud centraal staat.

Hebt u interesse in onze animatie studio?

Animatie studio

De kernwaarden van onze animatiestudio

Wij vinden dat minder meer is. Te veel details leiden naar ons idee alleen maar af van de boodschap die we willen laten zien. Daarom zorgen wij ervoor dat onze animatievideo’s eenvoudig, maar sprekend zijn. Natuurlijk maken we wel gebruik van details waar dat nodig is. Ook vinden we sterke karakters erg belangrijk in animaties. Een karakter dat goed ontworpen en geanimeerd is, draagt dan ook enorm bij aan de geloofwaardigheid van een animatie. Dit ziet u zeker terug in de animaties die wij maken in onze animatiestudio.

Samenwerking is onze kracht

Bij onze animatiestudio zijn we van mening dat een goede reclamespot samenwerking vereist. Dat is waar onze werkwijze op is gebaseerd. Als u door onze studio een animatie laat maken, betrekken wij u in elke stap van het proces. Van de eerste brainstormsessie tot het creëren van de karakters en het animeren, u bent van alles op de hoogte. Op deze manier zorgen wij ervoor dat wij voor u een animatie maken die volledig voldoet aan uw wensen.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Neem eens een kijkje op onze portfoliopagina om te zien welke projecten onze animatiestudio al gerealiseerd heeft. Wilt u een animatie laten maken door onze studio? Contacteer ons en vraag een offerte aan. Wij sturen u met plezier een grafisch voorstel voor uw animatie. Samen maken we prachtige dingen!

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40