animation studio

Video animatie

Rabbit Hole is een animatiestudio in het centrum van Antwerpen waar u terechtkunt voor het laten maken van een video met animatie. Wij kunnen voor u elk soort animatie maken, van reclame tot een bedrijfsvideo en van een uitlegvideo tot zelfs een korte film. Bij het maken van een videoclip, werken we zowel met animatie in 2D als 3D. Heeft u toch nog een andere soort videoclip met animatie die u wil laten maken door ons? Dat kan natuurlijk. Om te weten te komen wat voor soort videoclip met animatie die we voor u kunnen maken, moet u vooral verder lezen.

Lees meer over de mogelijkheden >

Een kwalitatieve video met animatie met een eigen twist laten maken

Als u Rabbit Hole in Antwerpen inschakelt voor het maken van een animatiefilm kunt u altijd rekenen op een handgemaakte video van hoge kwaliteit waar onze eigen unieke stijl naar voren komt. Centraal in onze unieke stijl staat de eenvoud van onze animaties. Wij geloven namelijk echt in ‘minder is meer’. Te veel onnodige details leiden alleen maar af. Dat wil niet zeggen dat u helemaal geen details kunt verwachten in ons werk. Wij plaatsen de details waar ze nodig zijn om zo tot een prachtig eindresultaat te komen. Natuurlijk staan uw wensen als opdrachtgever centraal in ons werk. Wij betrekken onze opdrachtgever dan ook bij ons volledige proces van het maken van de videoclip met animatie. Zo kunnen wij u garanderen dat u volledig tevreden bent met ons resultaat.

Neem contact met ons op voor onze mogelijkheden

Bij Rabbit Hole zijn we erg veelzijdig met het maken van animaties. Dat blijkt uit onze portfoliopagina. Bent u geïnteresseerd om een videoclip met animatie te laten maken door de studio van Rabbit Hole? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32(0)476891480 of door een e-mail te sturen naar info@rabbithole.be. Wij vertellen u graag meer over de video met animatie die u bij ons kunt laten maken.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40