animation studio

Animatievideo laten maken

Als u een animatievideo wilt laten maken, is Rabbit Hole in het centrum van Antwerpen de plek waar u moet zijn. Wij kunnen voor u elke soort animatie maken, van een korte video tot zelfs een heuse film. Bij het maken van een videoclip, werken we zowel met animatie in 2D als 3D. Heeft u toch nog een andere soort animatievideo in gedachten die u wilt laten maken door ons? Dat kan natuurlijk. Om te weten te komen wat voor soort videoclip met animatie we voor u kunnen maken, moet u vooral verder lezen.

Lees meer over de mogelijkheden >

Een kwalitatieve animatievideo met een eigen twist laten maken

Als u ons inschakelt voor het maken van een animatiefilm voor uw bedrijf, kunt u altijd rekenen op een authentieke video van hoge kwaliteit met animatie in onze eigen unieke stijl. Centraal in deze unieke stijl staat de eenvoud van onze animatievideos. Wij geloven namelijk echt in ‘minder is meer’. Te veel onnodige details leiden alleen maar af. Als u bijvoorbeeld een explainervideo laat maken, wilt u natuurlijk dat de kijker volledig mee is met uw verhaal, en niet afgeleid geraakt door onbelangrijke details. Dat wil echter niet zeggen dat u helemaal geen details kunt verwachten wanneer u door onze studio een animatievideo gaat laten maken. Wij plaatsen de details van onze animatie in de belangrijkste elementen van de video, om zo tot een prachtig eindresultaat te komen, waaruit de essentie van uw bedrijf duidelijk blijkt. Natuurlijk staan uw wensen als opdrachtgever centraal in ons werk. Wij betrekken onze opdrachtgever dan ook bij ons volledige proces van het maken van de videoclip met animatie. Zo kunnen wij u garanderen dat u volledig tevreden bent met ons resultaat.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bij Rabbit Hole zijn we erg veelzijdig met het maken van videoclips met animatie. Dat blijkt uit onze portfoliopagina, waar u diverse voorbeelden van ons werk terugvindt. Bent u geïnteresseerd om een animatievideo te laten maken door onze animatiestudio? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@rabbithole.be. Samen maken we een videoclip met animatie die exact bij uw wensen aansluit.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40