animation studio

Video animatie

Animatievideo laten maken

Als u een animatievideo of animatiefilm wilt laten maken voor uw bedrijf, is Rabbit Hole in het centrum van Antwerpen de plek waar u moet zijn. Wij kunnen voor u elke soort animatie maken, van een korte video tot zelfs een heuse film. Bij het maken van een videoclip, werken we zowel met animatie in 2D als 3D. Heeft u toch nog een andere soort bedrijfsanimatie in gedachten die u wilt laten maken door ons? Dat kan natuurlijk. Om te weten te komen wat voor soort videoclip met animatie we voor u kunnen maken, moet u vooral verder lezen.

Heb u interesse in onze video animatie?

video animatie

Een kwalitatieve animatievideo met een eigen twist laten maken

Als u ons inschakelt voor het maken van een animatievideo of animatiefilm voor uw bedrijf, kunt u altijd rekenen op een authentieke video van hoge kwaliteit met animatie in onze eigen unieke stijl. Centraal in deze unieke stijl staat de eenvoud van onze animatievideo’s. Wij geloven namelijk echt in ‘minder is meer’. Te veel onnodige details leiden alleen maar af. Als u bijvoorbeeld een explainervideo laat maken, wilt u natuurlijk dat de kijker volledig mee is met uw verhaal en niet afgeleid geraakt door onbelangrijke details. Ook bij een reclamevideo is het bijzonder belangrijk dat uw boodschap in korte tijd helder wordt overgebracht. Dat wil echter niet zeggen dat u helemaal geen details kunt verwachten wanneer u door onze studio een bedrijfsanimatie gaat laten maken. Wij plaatsen de details van onze animatie in de belangrijkste elementen van de video om zo tot een prachtig eindresultaat te komen, waaruit de essentie van uw bedrijf duidelijk blijkt.

U vraagt, wij draaien

Wanneer u ervoor kiest om een bedrijfsanimatie te laten maken, wilt u uiteraard dat deze animatievideo of animatiefilm volledig bij uw bedrijf past. Daarom staan uw wensen als opdrachtgever centraal in ons werk. Wij betrekken onze opdrachtgever steeds bij ons volledige proces voor het maken van de videoclip met animatie. Dat begint bij het grondig luisteren naar uw wensen voor uw video-animatie. Wilt u graag een 3D-animatie laten maken? Of verkiest u de simplistische stijl van een 2D-animatie? Onze experts bekijken met u wat het meest passend is. Tijdens het maken van de animatievideo of animatiefilm voor uw bedrijf laten wij u ook steeds de vorderingen zien, zodat u kunt bijsturen waar nodig. Zo garanderen wij u dat u volledig tevreden bent met de uiteindelijke animatievideoclip.

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijfsfilm met animatie

Bij Rabbit Hole zijn we erg veelzijdig met het maken van videoclips met animatie. Dat blijkt uit onze portfoliopagina, waar u diverse voorbeelden van ons werk terugvindt. Bent u geïnteresseerd om een animatievideo of animatiefilm voor uw bedrijf te laten maken door onze animatiestudio? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@rabbithole.be. Aarzel niet om ons al uw ideeën voor uw bedrijfsanimatie te laten weten, zodat wij alvast een grafisch voorstel op kunnen stellen. Samen maken we een videoclip met animatie die exact bij uw wensen aansluit.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40