animation studio

2D animatie laten maken

2D-animatie laten maken

Bij Rabbit Hole in Antwerpen kunt u terecht wanneer u een 2D-animatie wilt laten maken. Wat voor animatie u ook laat maken, u kunt er bij onze 2D-animatiestudio altijd vanuit gaan dat deze handgemaakt en van zeer hoge kwaliteit is. Ook ziet u altijd onze unieke stijl terug in de animaties die wij maken. Centraal hierin staat eenvoud. Wij vinden namelijk dat te veel details alleen maar afleiden van het uiteindelijke doel dat de animatie duidelijk wil maken.

Hebt u interesse in onze 2D-animatie?

2D-animatie maken

Een 2D-animatie laten maken? Wij zijn uw ideale partner!

Doordat onze animatiestudio zowel in 2D als in 3D animeert, kunnen wij de animatievideo voor uw bedrijf maken die het best bij uw doel past. Een 2D-animatie brengt verschillende voordelen met zich mee. Dit soort animatie kan vaak erg eenvoudig gehouden worden. Hierdoor wordt uw boodschap op een simpele manier duidelijk gemaakt. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer u een uitleganimatie wilt laten maken. Doorgaans is het laten maken van een 2D-animatie snel, creatief en gemakkelijk aan te passen naar uw wensen. Onze 2D-animatiestudio is gespecialiseerd in het creëren van simpele personages die toch erg realistisch aanvoelen. Dat geeft echt kracht aan de boodschap die u wilt overbrengen door middel van een animatie. Bezoek ook eens onze portfoliopagina en ontdek de sterke animaties die onze 2D-animatiestudio al gerealiseerd heeft.

Reken op de expertise van onze studio voor 2D-animatie

Wanneer u ervoor kiest om uw 2D-animatie te laten maken door onze animatiestudio, kunt u rekenen op een kwalitatief product dat speciaal voor u op maat gemaakt is. Iedere geanimeerde reclamespot die wij maken, is volledig uniek. Neem nu contact op met onze 2D-animatiestudio door te bellen naar +32(0)476891480 en kom te weten wat wij kunnen betekenen voor uw project. U kunt dan ook meteen een offerte en grafisch voorstel aanvragen als u een 2D-animatie wilt laten maken. Wilt u liever een 3D-animatie laten maken? Ook dan rekent u op onze diensten.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40