animation studio

3D animatie laten maken

Bij Rabbit Hole kunt u terecht wanneer u een 2D animatie wilt laten maken, maar ook het maken van een 3D animatie behoort tot onze mogelijkheden. Wat voor animatie u ook laat maken door Rabbit Hole, u kunt er bij ons altijd vanuit gaan dat deze handgemaakt is en een zeer hoge kwaliteit heeft. Ook ziet u altijd onze unieke stijl terug in de animaties die wij maken. Centraal hierin staat eenvoud. Wij vinden namelijk dat te veel details alleen maar afleiden van het uiteindelijke doel dat de animatie duidelijk wil maken.

Lees meer over de mogelijkheden >

Een 2D of 3D animatie laten maken? Rabbit Hole is uw partner!

Doordat wij de mogelijkheid bieden om zowel in 2D als in 3D te animeren kunnen wij voor u de animatievideo maken die het beste bij uw doel past. Zo brengen een 2D en een 3D animatie verschillende voordelen met zich mee. Een 2D animatie kan vaak erg eenvoudig gehouden worden. Hierdoor kan uw boodschap op een simpele manier duidelijk gemaakt worden. Doorgaans is het laten maken van een 2D animatie snel, creatief en gemakkelijk aan te passen naar uw wensen. Wanneer u ervoor kiest een 3D animatie te laten maken geeft dat een erg mooi effect. Het voorbereidingsproces duurt dan wel iets langer, maar daar krijgt u wel een mooie video voor terug met vele mogelijkheden. Onze specialisatie ligt in het creëren van simpele personages die toch erg realistisch aanvoelen. Dit geeft echt kracht aan de boodschap die u wilt overbrengen door middel van een animatie. Bezoek ook eens onze portfoliopagina en zie zelf de sterke animaties van Rabbit Hole.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw project?

Wanneer u ervoor kiest om uw 2D of 3D animatie te laten maken door Rabbit Hole, kunt u rekenen op een product dat speciaal voor u op maat gemaakt wordt en van hoge kwaliteit is. Iedere video die wij maken is weer uniek. Neem nu contact met ons op door te bellen naar +32(0)476891480 en kom erachter wat wij kunnen betekenen voor uw project. Ook kunt u ons bellen om direct een offerte en grafisch voorstel aan te vragen. Zelfs voor augmented reality zit u bij ons goed!

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40