animation studio

3D animatie laten maken

Bij Rabbit Hole kunt u terecht wanneer u een 2D animatie wilt laten maken, maar ook het maken van een 3D animatie behoort tot onze mogelijkheden. Wat voor animatie u ook laat maken, u kunt er bij ons altijd vanuit gaan dat deze handgemaakt en van zeer hoge kwaliteit is. Ook ziet u altijd onze unieke stijl terug in de animaties die wij maken. Centraal hierin staat eenvoud. Wij vinden namelijk dat te veel details alleen maar afleiden van het uiteindelijke doel dat de animatie duidelijk wil maken.

Lees meer over de mogelijkheden >

Een 2D of 3D animatie laten maken? Wij zijn uw ideale partner!

Doordat wij de mogelijkheid bieden om zowel in 2D als in 3D te animeren, kunnen wij voor u de animatievideo maken die het best bij uw doel past. Zo brengen een 2D en een 3D animatie verschillende voordelen met zich mee. Een 2D animatie kan vaak erg eenvoudig gehouden worden. Hierdoor kan uw boodschap op een simpele manier duidelijk gemaakt worden. Doorgaans is het laten maken van een 2D animatie snel, creatief en gemakkelijk aan te passen naar uw wensen. Wanneer u ervoor kiest om een 3D animatie te laten maken, geeft dat een erg mooi effect. Het voorbereidingsproces duurt dan wel iets langer, maar daar krijgt u een mooie video voor terug met vele mogelijkheden. Onze specialisatie ligt in het creëren van simpele personages die toch erg realistisch aanvoelen. Dit geeft echt kracht aan de boodschap die u wilt overbrengen door middel van een animatie. Bezoek ook eens onze portfoliopagina en ontdek de sterke animaties die Rabbit Hole al gerealiseerd heeft.

Vraag meer informatie over de mogelijkheden voor uw project

Wanneer u ervoor kiest om uw 2D of 3D animatie te laten maken door Rabbit Hole in Antwerpen, kunt u rekenen op een kwalitatief product dat speciaal voor u op maat gemaakt is. Iedere video die wij maken, is uniek. Neem nu contact met ons op door te bellen naar +32(0)476891480 en kom erachter wat wij kunnen betekenen voor uw project. U kunt dan ook meteen een offerte en grafisch voorstel aanvragen als u een 2D of 3D animatie wilt laten maken. Zelfs voor augmented reality of virtual reality zit u bij ons goed!

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40