animation studio

Explainer video laten maken

Wilt u een explainervideo laten maken om uw idee duidelijk te maken aan de wereld? Rabbit Hole uit Antwerpen is hiervoor uw partner! Wanneer u ons inschakelt voor het laten maken van uw explainervideo, wordt u als opdrachtgever betrokken bij het hele proces. Vanaf het brainstormen voor ideeën en voor het maken van de storyboards, tot aan het ontwikkelen van de personages en het animeren van de video houden we u volledig op de hoogte. Dit vinden we belangrijk, want zo kunnen we u garanderen dat uw idee precies overkomt zoals u wil. Wij zorgen er dan ook voor dat u oprecht blij bent met het eindproduct.

Lees meer over de mogelijkheden >

Een explainervideo laten maken: minder is meer

Bij Rabbit Hole hebben we een karakteristieke stijl waarin we al onze animatievideos maken. Hierbij staat eenvoud voorop. Wij geloven namelijk dat te veel onnodige details uiteindelijk alleen maar afleiden van de eindboodschap die u wilt overbrengen met uw video. Uiteraard gebruiken we wel details waar nodig. Op onze portfoliopagina ziet u hoe wij eenvoud gebruiken in onze sterke explainervideo’s. Doordat al onze 3D- en 2D-animaties handgemaakt zijn, rekent u bij ons echt op een persoonlijk product van hoge kwaliteit. Wanneer u kiest om uw explainervideo te laten maken door onze animatiestudio, rekent u op echt maatwerk.

Ontdek onze mogelijkheden

Laat uw idee aan de wereld zien door middel van een explainervideo. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het laten maken van een uitleganimatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32(0)476891480. Ook kunt u telefonisch bij ons terecht om direct een offerte aan te vragen. Wij sturen u met alle plezier een grafisch voorstel op. Wilt u eerder een reclamevideo laten maken? Ook dit is een van onze specialiteiten. Ongeacht de aard van uw project, wij zorgen voor een kwalitatieve uitwerking.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40