animation studio

Explainer video laten maken

Wilt u een explainer video laten maken om uw idee duidelijk te maken aan de wereld? Rabbit Hole is hiervoor uw partner! Wanneer u ons inschakelt voor het laten maken van uw explainer video, wordt u als opdrachtgever betrokken bij het hele proces. Vanaf het brainstormen voor ideeën, het maken van de storyboards, tot aan het ontwikkelen van de personages en het animeren van de video houden we u volledig op de hoogte. Dit vinden we belangrijk want zo kunnen we u garanderen dat uw idee precies zo overkomt als u wil. Wij zorgen er dan ook voor dat u oprecht blij bent met het eindproduct.

Lees meer over de mogelijkheden >

Een explainer video laten maken: minder is meer

Bij Rabbit Hole hebben we echt een karakteristieke stijl waarin we al onze animaties maken. Hierbij staat eenvoud voorop. Wij geloven namelijk, dat te veel onnodige details uiteindelijk alleen maar afleiden van de eindboodschap die u wilt overbrengen met uw video. Uiteraard plaatsen we wel details waar dat nodig is. Op onze portfoliopagina ziet u hoe wij eenvoud gebruiken in onze sterke explainer video’s. Doordat al onze animaties handgemaakt zijn kunt u bij ons echt rekenen op een persoonlijk product van hoge kwaliteit. Wanneer u kiest om uw explainer video te laten maken door Rabbit Hole kunt u dan ook rekenen op echt maatwerk.

Ontdek onze mogelijkheden!

Laat uw idee aan de wereld zien door middel van een explainer video. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het maken van een animatie door Rabbit Hole? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32(0)476891480. Ook kunt u telefonisch bij ons terecht om direct een offerte aan te vragen. Wij sturen u met alle plezier een grafisch voorstel.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40