animation studio

Explainer video laten maken

Explainervideo laten maken

Wilt u een explainervideo laten maken om uw idee duidelijk te maken aan de wereld? Rabbit Hole uit Antwerpen is hiervoor uw partner! Wanneer u ons inschakelt voor het laten maken van uw uitleganimatie, wordt u als opdrachtgever betrokken bij het hele proces. Vanaf het brainstormen voor ideeën en voor het maken van de storyboards tot aan het ontwikkelen van de personages en het animeren van de video houden we u volledig op de hoogte. Dit vinden we belangrijk, want zo kunnen we u garanderen dat uw idee precies overkomt zoals u wilt. Wij zorgen er dan ook voor dat u oprecht blij bent met het eindproduct.

Hebt u interesse om een explainer video te laten maken?

Explainer video laten maken

Een explainervideo laten maken: minder is meer

Wanneer u een uitleganimatie wilt laten maken, wilt u natuurlijk dat die video duidelijk is en niet verkeerd geïnterpreteerd kan worden. De karakteristieke stijl waarin we al onze animatievideos maken, is hiervoor een ideale match. Bij ons staat eenvoud namelijk voorop. Wij geloven immers dat te veel onnodige details uiteindelijk alleen maar afleiden van de eindboodschap die u wilt overbrengen met uw uitleganimatie. Uiteraard gebruiken we wel details waar nodig. Eenvoud betekent bij ons geen vermindering van kwaliteit, integendeel! Op onze portfoliopagina ziet u hoe wij eenvoud gebruiken in onze sterke explainervideo’s. Doordat al onze 3D- en 2D-animaties handgemaakt zijn, rekent u bij ons echt op een persoonlijk product van hoge kwaliteit. Wanneer u kiest om uw explainervideo te laten maken door onze animatiestudio, rekent u op echt maatwerk.

Ontdek onze mogelijkheden voor uw uitleganimatie

Laat uw idee aan de wereld zien door middel van een explainervideo. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het laten maken van een uitleganimatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32(0)476891480. Ook kunt u telefonisch bij ons terecht om direct een offerte aan te vragen. Wij sturen u met alle plezier een grafisch voorstel op. Wilt u eerder een reclamevideo laten maken? Ook dit is een van onze specialiteiten. Ongeacht de aard van uw project, wij zorgen voor een kwalitatieve uitwerking.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40