animation studio

Animatie reclamespot

Animatie voor een reclamespot

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om een animatie voor een reclamespot te laten maken? Dan bent u zeker welkom bij Rabbit Hole in Antwerpen. Met een hele lijst topprojecten als referenties, weet u dat u kwaliteit mag verwachten wanneer u bij ons een reclamevideo gaat laten maken. We zijn grote voorstanders van minimalistische animatie. Volgens ons is less absoluut more. Veel onnodige details leiden meestal alleen maar af. De animatie voor uw reclamespot maken we uiteraard op maat.

Hebt u interesse in een animatie reclamespot?

animatie reclamespot

Laat een animatie op maat maken voor uw reclamespot

Wanneer u ons inschakelt voor de animatie van een reclamespot, krijgt u zelf de touwtjes in handen. Dat wil zeggen dat we, vooraleer we aan de slag gaan met het maken van de reclamevideo, u aan het woord laten en grondig naar uw ideeën en doelen luisteren. We denken uiteraard steeds met u mee, zodat we een animatiereclamespot creëren waar zowel u als wij tevreden mee zijn. Wilt u graag een 3D-animatie, of toch eerder 2D? Als u ervoor kiest om een reclamespot te laten maken door onze ervaren animatiestudio, is de keuze aan u. In ons portfolio vindt u enkele van onze voorgaande animaties. Hierdoor krijgt u een goed idee van wat er allemaal mogelijk is voor de animatie voor uw reclamespot. U zult zien dat dit heel veel is! Reden te meer om uw reclamevideo’s door onze experts te laten maken.

Geef al uw ideeën voor uw reclamevideo door

Om de animatie van uw reclamespot efficiënt te laten verlopen en uw reclamevideo volledig volgens wens te maken, is een goede samenwerking essentieel. Geef ons daarom duidelijk aan wat u precies van ons verwacht. Met verdere vragen mag u ons altijd contacteren. Dat kan gemakkelijk door te bellen naar +32(0)476891480. Wilt u eerder een uitleganimatie laten maken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bekijk de video die we voor iMinds ontwikkelden om hier een voorbeeld van te krijgen.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40