animation studio

Animatie voor een reclamespot

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat een animatie voor uw reclamespot kan maken? Dan bent u zeker welkom bij Rabbit Hole in Antwerpen. Met een hele lijst topprojecten als referenties, weet u dat u kwaliteit mag verwachten. We zijn grote voorstanders van minimalistische animatie. Volgens ons is less absoluut more. Veel onnodige details leiden meestal alleen maar af. De animatie voor uw reclamespot maken we uiteraard op maat.

Lees meer over de mogelijkheden >

Laat een animatie op maat maken voor uw reclamespot

Als u ons inschakelt voor de animatie voor een reclamespot, krijgt u zelf de touwtjes in handen. We denken uiteraard steeds met u mee, zodat we een animatie creëren waar zowel wij als u tevreden mee zijn. Wilt u graag een 3D-animatie, of toch eerder 2D? Als u een reclamevideo laat maken, is de keuze aan u. In ons portfolio vindt u enkele van onze voorgaande animaties. Hierdoor krijgt u een goed idee van wat er allemaal mogelijk is voor de animatie voor uw reclamespot. U zult zien dat dit heel veel is!

Laat ons weten wat u van ons verwacht

Om de animatie van uw reclamespot efficiënt te laten verlopen, is een goede samenwerking essentieel. Geef ons daarom duidelijk aan wat u precies van ons verwacht. Met verdere vragen mag u ons altijd contacteren. Dat kan gemakkelijk door te bellen naar +32(0)476891480. Wilt u eerder een uitleganimatie laten maken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bekijk de video die we voor iMinds ontwikkelden om hier een voorbeeld van te krijgen.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40