animation studio

Animatie voor een reclamespot

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat een animatie voor uw reclamespot kan maken? Dan bent u zeker welkom bij Rabbit Hole in Antwerpen. Met een hele lijst topprojecten als referenties, weet u dat u kwaliteit mag verwachten. We zijn grote voorstanders van minimalistische animatie. Volgens ons is less absoluut more. Veel onnodige details leiden meestal alleen maar af. De animatie voor uw reclamespot maken we uiteraard op maat in Antwerpen.

Lees meer over de mogelijkheden >

Laat een animatie op maat maken voor uw reclamespot

Als u ons inschakelt voor de animatie voor een reclamespot krijgt u zelf de touwtjes in handen. We denken uiteraard steeds met u mee, zodat we een animatie creëren waar zowel wij als u tevreden mee zijn. Wilt u graag een 3D-animatie, of toch eerder 2D? Als u een reclamevideo laat maken, is de keuze aan u.

Laat ons weten wat u van ons verwacht

Om de animatie van uw reclamespot efficiënt te laten verlopen is een goede samenwerking essentieel. Geef ons daarom duidelijk aan wat u precies van ons verwacht. Met verdere vragen mag u ons altijd contacteren. Dat kan gemakkelijk door te bellen naar +32(0)476891480 of een e-mail te sturen naar info@rabbithole.be.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40