animation studio

3D-animatie laten maken

3D-animatie laten maken

Wilt u een 3D-animatie laten maken door een ervaren studio? Rabbit Hole in Antwerpen is de partner die u zoekt! Wij hebben echt een sterke passie voor het vak van animeren. Daarom kunt u bij onze 3D-animatiestudio terecht voor diverse soorten animaties. Zo kunnen wij voor u een commercial, bedrijfsvideo of zelfs een korte film maken. Voor die soorten video’s kunt u zowel een 3D-animatie laten maken als een in 2D. Ontdek hier alle mogelijkheden bij onze 3D-animatiestudio!

CTA: Hebt u interesse om 3D-animatie te laten maken?

3D-animatie te laten maken

Een 3D-animatie laten maken: enkele voordelen

Wanneer u ervoor kiest om een 3D-animatie te laten maken bij onze 3D-animatiestudio, geeft dat een erg mooi effect. Het voorbereidingsproces duurt dan wel iets langer dan bij het maken van een 2D-animatie, maar daar krijgt u een mooie video voor terug met vele mogelijkheden. Onze specialisatie ligt in het creëren van simpele personages die toch erg realistisch aanvoelen. Dit kunnen menselijke personages zijn, maar ook dieren en zelfs voorwerpen zoals voedingsmiddelen of voertuigen kunnen de hoofdrol spelen in uw 3D-animatie. Onze animatiestudio mocht reeds prachtige 3D-animatie’s creëren voor bedrijven als Studio Brussel, DHL en Payconiq, steeds met tevreden klanten als resultaat.

Onze 3D-animatiestudio luistert steeds grondig naar uw wensen

Wanneer we aan de slag gaan met het maken van een videoclip met animatie, houden we onze opdrachtgever zo dicht mogelijk bij het proces. Zo weet u als opdrachtgever steeds waar wij mee bezig zijn en kunt u tijdig bijsturen indien iets niet volledig naar wens is. Door deze manier van werken kunnen we pas echt zorgen dat de uiteindelijke 3D-animatie die u bij ons wilt laten maken, precies voldoet aan uw wensen. Hierdoor zijn wij, maar ook vooral u als opdrachtgever, blij met het eindresultaat. Dat is waar wij bij onze 3D-animatiestudio voor staan.

Vraag nu uw offerte aan bij onze studio voor 3D-animatie

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die onze studio u biedt? Neem dan contact met ons op via het nummer +32(0)476891480. Wij vertellen u graag meer over het laten maken van een 3D-animatie of een ander type animatiefilm. Wilt u meteen een offerte aanvragen? Ook dat kunt u telefonisch doen. Met alle plezier sturen wij u een grafisch voorstel. Neem ook eens een kijkje op onze portfoliopagina om te zien wat onze 3D-animatiestudio tot nu toe al gemaakt heeft. U zult zien dat wij de meest uiteenlopende video’s kunnen maken, van 3D-animaties voor de horeca tot heuse kortfilms en TV-shows.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40