animation studio

3D-animatie laten maken

Wilt u een 3D-animatie of ander type animatiefilm laten maken? Rabbit Hole in Antwerpen is de partner die u zoekt! Wij hebben echt een sterke passie voor het vak van animeren. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor diverse soorten animaties. Zo kunnen wij voor u een commercial, bedrijfsvideo of zelfs een korte film maken. Voor die soorten video’s kunt u zowel een 3D-animatie laten maken als een in 2D. Wilt u een andere soort animatiefilm laten maken? Dan we dat doen we dat natuurlijk ook graag voor u.

Lees meer over de mogelijkheden >

Een 3D-animatie laten maken: enkele voordelen

Wanneer u ervoor kiest om een 3D-animatie te laten maken bij onze 3D-animatiestudio, geeft dat een erg mooi effect. Het voorbereidingsproces duurt dan wel iets langer dan bij het maken van een 2D-animatie, maar daar krijgt u een mooie video voor terug met vele mogelijkheden. Onze specialisatie ligt in het creëren van simpele personages die toch erg realistisch aanvoelen.

Een animatiefilm laten maken, compleet naar uw wensen

Wanneer we aan de slag gaan met het maken van een videoclip met animatie, houden we onze opdrachtgever zo dicht bij het proces als mogelijk is. Zo weet u als opdrachtgever steeds wat wij aan het doen zijn en kunt u tijdig bijsturen. Door deze manier van werken kunnen we pas echt zorgen dat de uiteindelijke animatiefilm die u bij ons wilt laten maken, precies voldoet aan uw wensen. Hierdoor zijn wij, maar ook vooral u als opdrachtgever, blij met het eindresultaat. Dat is waar wij bij Rabbit Hole voor staan.

Vraag nu uw offerte aan voor het laten maken van uw animatiefilm

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die onze studio u biedt? Neem dan contact met ons op via het nummer +32(0)476891480. Wij vertellen u graag meer over het laten maken van een 3D-animatie of een ander type animatiefilm. Wilt u meteen een offerte aanvragen? Ook dat kunt u telefonisch doen. Met alle plezier sturen wij u een grafisch voorstel. Neem ook eens een kijkje op onze portfoliopagina om te zien wat wij tot nu toe al gemaakt hebben. U zult zien dat wij de meest uiteenlopende video’s kunnen maken, van 3D-animaties voor de horeca tot video’s voor bedrijven als Telenet en DHL.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40