animation studio

Animatiefilm laten maken

Wilt u een animatiefilm laten maken? Rabbit Hole is de partner die u zoekt! Wij hebben echt een sterke passie voor het vak van animeren. Hierdoor kunt u bij ons ook terecht voor diverse soorten animaties. Zo kunnen wij voor u een commercial, bedrijfsvideo, uitleganimatie of zelfs een korte film maken. Voor al deze typen animaties kunnen wij in zowel 2D als 3D werken. Wilt u een ander soort animatie laten maken? Ook dat doen we natuurlijk graag voor u.

Lees meer over de mogelijkheden in Antwerpen >

Een animatiefilm laten maken, compleet naar uw wensen

Wanneer we aan de slag gaan met het maken van een animatie, houden we onze opdrachtgever zo dicht bij het proces als mogelijk is. Zo weet u als opdrachtgever steeds wat wij aan het doen zijn en kunt u tijdig bijsturen. Door deze manier van werken kunnen we pas echt zorgen dat de uiteindelijke animatiefilm die u bij ons wilt laten maken, precies voldoet aan uw wensen. Hierdoor zijn wij, maar ook vooral u als opdrachtgever, blij met het eindresultaat. Dat is waar wij bij Rabbit Hole voor staan.

Vraag nu uw offerte aan voor het laten maken van uw animatiefilm

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij u bieden bij Rabbit Hole? Neem dan contact met ons op via het nummer +32(0)476891480. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen met onze animaties. Wilt u direct een offerte aanvragen? Ook dat kan u telefonisch doen. Met alle plezier sturen wij u een grafisch voorstel. Neem ook eens een kijkje op onze portfoliopagina om te zien wat wij tot nu toe al gemaakt hebben.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40