animation studio

Reclamevideo laten maken

Als u op zoek bent naar een studio in Antwerpen om een reclamevideo bij te laten maken, dan zit u goed bij Rabbit Hole. We hebben veel ervaring en hebben al projecten mogen afronden voor grote namen, zoals StuBru, Aldi en Het Laatste Nieuws. Ontdek wat de mogelijkheden zijn als u bij ons een reclamespot op maat wilt laten maken.

Lees meer over de mogelijkheden >

Een reclamevideo op maat laten maken

Als u uw eigen reclamespot wilt laten maken, dan bieden we verschillende opties aan. Zo kunnen we onder andere een 2D-animatie maken, waarbij u uiteraard zelf bepaalt hoe alles eruit moet gaan zien. Daarnaast bieden we uiteraard ook de mogelijkheid aan om een 3D-animatie te laten maken voor uw reclamevideo. Wat u ook kiest, we verwerken onze video-animaties het liefst met levensechte texturen in een minimalistische stijl. We maken ook animatievideo’s voor andere doeleinden. Bedrijven doen bijvoorbeeld vaak een beroep op ons om een explainervideo te laten maken. Dergelijke video’s zijn onder meer geschikt om een moeilijk onderwerp helder uiteen te zetten.

Neem contact met ons op als u een reclamespot wilt laten maken

Als u ons wilt inschakelen om een geanimeerde reclamevideo te laten maken, neem dan contact met ons op. We horen graag wat u precies van ons verwacht. Op die manier kunnen we een duidelijk beeld geven van de mogelijkheden voor de animatie voor uw reclamespot. U kunt ons eenvoudig bereiken door te bellen naar +32(0)476891480.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40