animation studio

Augmented reality video

Wilt u een augmented reality video laten maken? Dan bent u bij Rabbit Hole te Antwerpen aan het juiste adres. Letterlijk vertaald betekent een augmented reality filmpje ‘filmpje met aangevulde realiteit’. En dat AR (augmented reality) de moeite waard is, is algemeen geweten. Heeft u interesse? Lees dan snel verder en ontdek waarom u een augmented reality video moet laten maken!

Lees meer over de mogelijkheden in Antwerpen >

De voordelen van een augmented reality video

Wij hebben jarenlange ervaring in het creëren van hoogwaardige video animaties op maat. Augmented reality geeft een toevoeging aan de echte fysieke wereld om u heen en is dus ideaal om uw video kracht bij te zetten als u uw bedrijf, dienst of product in de kijker wilt zetten. Als u ervoor kiest om een augmented reality filmpje voor uw bedrijf te laten maken, geniet u van verschillende voordelen. Het laat bijvoorbeeld een diepe indruk na bij de ontvanger en zorgt voor een vernieuwende klantervaring. Bovendien wint ook virtual reality tegenwoordig steeds meer aan populariteit.

Kies voor augmented reality

Als u kiest voor een augmented reality video, dan maakt u een uitstekende keuze. Wilt u uw product of dienst virtueel aan de echte wereld toevoegen? Laat dan een augmented reality filmpje maken door de studio van Rabbit Hole. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar +32(0)476891480 of door een e-mail te sturen naar info@rabbithole.be. Dankzij onze video animaties tilt u uw bedrijf of product naar een hoger niveau! Onze ervaren medewerkers vertellen u graag alles wat u hierover moet weten.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40