animation studio

Bedrijfsanimatie laten maken

Wilt u een bedrijfsanimatie laten maken om uw bedrijf op een creatieve manier te presenteren? Dan is Rabbit Hole uit Antwerpen de partner die u zoekt. Wij vinden dat het maken van een bedrijfsanimatie een proces is waarin samenwerking erg belangrijk is. Dit komt dan ook terug in ons traject voor het ontwikkelen van uw animatie. Wij betrekken u als opdrachtgever namelijk in het gehele proces als u door ons een bedrijfsanimatie gaat laten maken. Op deze manier maken wij uw animatie niet voor u, maar met u. Onze manier van werken zorgt er keer op keer voor dat de opdrachtgever blij is met de bedrijfsanimatie die hij door ons heeft laten maken. Bij Rabbit Hole kunt u dus rekenen op een bedrijfsanimatie van hoge kwaliteit die precies aan uw wensen voldoet.

Lees meer over de mogelijkheden >

Een unieke stijl wanneer u kiest een bedrijfsanimatie door ons te laten maken

Wij hebben in de loop der jaren onze eigen stijl ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij voor u een bedrijfsanimatie maken waarmee u zich echt kunt onderscheiden. Centraal in onze stijl staat eenvoud. Wij zijn namelijk van mening dat onnodige details alleen maar afleiden van de boodschap die we duidelijk willen maken met de animatie. Natuurlijk maken we wel gebruik van details wanneer dat nodig is. Ook staan bij ons de karakters in de video’s centraal. Een goed geanimeerd karakter zorgt er namelijk voor dat uw boodschap geloofwaardig overkomt. Neem eens een kijkje in ons portfolio om een idee te krijgen van hoe onze stijl eruit ziet. Wanneer u ervoor kiest een bedrijfsanimatie te laten maken, passen wij onze simpele stijl en sterke karakters toe op uw bedrijf en uw wensen.

Contacteer ons als u een bedrijfsanimatie wilt laten maken

Neem meteen contact met ons op door te bellen naar +32(0)476891480 of door een e-mail te sturen naar info@rabbithole.be en kom erachter wat wij met onze animaties voor uw bedrijf kunnen betekenen. Ook kunt u direct een offerte en grafisch voorstel aanvragen. Wilt u nog een stapje verder gaan? Ga dan voor augmented reality! Hier vertellen wij u tevens graag meer over.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40