animation studio

Bedrijfsanimatie laten maken

Wilt u een bedrijfsanimatie laten maken om uw bedrijf op een creatieve manier te presenteren, dan is Rabbit Hole de partner die u zoekt. Bij Rabbit Hole vinden we dat het maken van een bedrijfsanimatie een proces is waarin samenwerking erg belangrijk is. Dit komt dan ook terug in ons proces voor het ontwikkelen van uw animatie. Wij betrekken u als opdrachtgever namelijk in het gehele proces van het maken van uw bedrijfsanimatie. Op deze manier maken wij uw animatie niet voor u, maar met u. Dankzij deze manier van werken zorgen wij er keer op keer voor dat de opdrachtgever blij is met de bedrijfsanimatie die hij door ons heeft laten maken. Bij Rabbit Hole kunt u dus rekenen op een bedrijfsanimatie van hoge kwaliteit die precies aan uw wensen voldoet.

Lees meer over de mogelijkheden >

Unieke stijl wanneer u kiest een bedrijfsanimatie door ons te laten maken in Antwerpen

Bij Rabbit Hole hebben we in de loop der jaren onze eigen stijl ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij voor u een bedrijfsanimatie maken waarmee u zich echt kunt onderscheiden. Centraal in onze stijl staat eenvoud. Wij zijn namelijk van mening dat onnodige details alleen maar afleiden van de boodschap die we duidelijk willen maken met de animatie. Natuurlijk maken we wel gebruik van details wanneer dat wel nodig is. Ook staan bij ons de karakters in de video’s centraal. Een goed geanimeerd karakter zorgt er namelijk voor dat uw boodschap geloofwaardig overkomt. Neem eens een kijkje op onze portfoliopagina om een idee te krijgen van hoe onze eigen stijl eruit ziet. Wanneer u ervoor kiest een bedrijfsanimatie te laten maken, passen wij onze simpele stijl en sterke karakters toe op uw bedrijf en uw wensen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op door te bellen naar +32(0)476891480 en kom erachter wat wij met onze animaties voor uw bedrijf kunnen betekenen. Ook kunt u door ons te bellen direct een offerte en grafisch voorstel aanvragen. Nog een stapje extra? Ga dan voor augmented reality! Hier vertellen wij u tevens graag meer over.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40