animation studio

Uitleganimatie laten maken

Bij Rabbit Hole kunt u een inspirerende uitleganimatie laten maken. Onze focus ligt op handgemaakte animaties van hoge kwaliteit, dit alles in een karakteristieke stijl. Hierbij staat eenvoud altijd centraal. Wij geloven er namelijk echt in dat minder uiteindelijk meer is. Onnodige details leiden uiteindelijk alleen maar tot afleiding. Als u door ons een uitleganimatie laat maken zorgt juist onze eenvoud ervoor dat uw boodschap goed wordt overgebracht. Dat is waarmee we ons bij Rabbit Hole onderscheiden.

Lees meer over de mogelijkheden in Antwerpen >

Uw uitleganimatie laten maken door Rabbit Hole: samenwerking staat voorop

Bij elke animatieopdracht die wij uitvoeren volgen we een vast proces. Hierbij vinden we het belangrijk om de klant gedurende het gehele proces te betrekken bij het maken van de uitleganimatie. Zo houden wij u als opdrachtgever op de hoogte vanaf het allereerste idee tot de storyboards en uiteindelijk het ontwikkelen van de karakters en de animatie. Deze samenwerking met de opdrachtgever zorgt ervoor dat het eindproduct dat wij creëren compleet naar uw wensen is uitgewerkt en dat u tevreden bent met de animatie gemaakt door de animatiestudio van Rabbit Hole. Dat is waar u op kunt rekenen wanneer u ervoor kiest om uw uitleganimatie te laten maken door Rabbit Hole.

Vraag nu uw offerte aan!

Wilt u een uitleganimatie laten maken om uw idee te laten zien aan de wereld? Vraag dan uw offerte aan bij Rabbit Hole. Dit doet u door te bellen naar +32(0)476891480. Wij kijken ernaar uit om u te laten zien wat wij voor u kunnen betekenen door middel van een grafisch voorstel. Neem alvast eens een kijkje op onze portfoliopagina en zie zelf de video’s van Rabbit Hole.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40