animation studio

Uitleganimatie laten maken

Bij Rabbit Hole in Antwerpen kunt u een inspirerende uitleganimatie laten maken. Onze focus ligt op handgemaakte animaties van hoge kwaliteit, dit alles in een karakteristieke stijl. Eenvoud staat altijd centraal bij ons, want wij geloven er namelijk echt in dat minder uiteindelijk meer is. Onnodige details zorgen uiteindelijk alleen maar voor afleiding. Als u door ons een uitleganimatie laat maken, zorgt juist onze eenvoud ervoor dat uw boodschap goed wordt overgebracht. Dat is waarmee we ons onderscheiden.

Lees meer over de mogelijkheden in Antwerpen >

Samenwerking staat voorop als u door ons uw uitleganimatie gaat laten maken

Bij elke animatieopdracht die wij uitvoeren, volgen we een vast proces. Hierbij vinden we het belangrijk om de klant gedurende het gehele proces te betrekken bij het maken van de uitleganimatie. Zo houden wij u als opdrachtgever op de hoogte vanaf het allereerste idee tot de storyboards en het ontwikkelen van de karakters en de uiteindelijke explainervideo. Deze samenwerking zorgt ervoor dat het eindproduct dat wij creëren compleet naar uw wensen is uitgewerkt en dat u tevreden bent met de animatie die gemaakt is door onze animatiestudio. Dat is waar u op kunt rekenen wanneer u ervoor kiest om uw uitleganimatie te laten maken door Rabbit Hole. Ook als u een reclamespot wilt laten maken, kunt u een beroep doen op onze expertise.

Vraag nu uw offerte aan

Wilt u een uitleganimatie laten maken om uw idee te laten zien aan de wereld? Neem dan contact met ons op en vraag uw offerte aan bij Rabbit Hole. Wij kijken ernaar uit om u te laten zien wat wij voor u kunnen betekenen door middel van een grafisch voorstel. Neem alvast eens een kijkje op onze portfoliopagina en ontdek onze uiteenlopende video-animaties.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40