animation studio

Een animatie in 2D bij onze animatiestudio

Als u graag een animatie in 2D wilt laten maken, dan moet u bij onze animatiestudio in Antwerpen zijn. Bij Rabbit Hole hebben we al mogen meewerken aan enkele topprojecten en hebben dus genoeg ervaring om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Bij onze animatiestudio zit u trouwens niet alleen goed voor animaties in 2D, maar ook in 3D.

Lees meer over de mogelijkheden >

Laat een animatie in 2D op maat maken bij onze animatiestudio

Heeft u een leuke animatievideo nodig, bijvoorbeeld voor uw bedrijf? Laat dan een animatie in 2D op maat maken bij onze animatiestudio. Of het nu gaat om de animatie van een reclamespot of een explainervideo, we helpen u graag verder. Het visuele aspect is erg belangrijk en mag u niet onderschatten. Zo kunt u met een eenvoudige 3D-animatie een moeilijk onderwerp meteen een stuk eenvoudiger maken.

Aarzel niet om ons vragen te stellen

Als er nog zaken onduidelijk zijn over het maken van een video in 2D bij onze animatiestudio, mag u altijd contact met ons opnemen. Dat kan gemakkelijk door te bellen naar +32(0)476891480 of een e-mail te sturen naar info@rabbithole.be. Online kunt u eventueel ook al wat meer lezen over ons bedrijf. Hopelijk mogen we u binnenkort verder helpen in Antwerpen.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40