animation studio

Animatiefilm bedrijf

Met een animatiefilm voor uw bedrijf presenteert u uw bedrijf op een moderne en originele manier aan de wereld. Geen enkele manier werkt tegenwoordig zo goed om een boodschap over te brengen dan een animatie. Een animatie is dan ook een relatief simpele manier van communicatie die veel mensen aanspreekt. Door voor uw bedrijf een animatiefilm te laten maken, kunt u op een positieve manier opvallen.

Lees meer over de mogelijkheden in Antwerpen >

Met een animatiefilm onderscheidt u zich pas echt als bedrijf!

Bij Rabbit Hole hebben we echt een passie voor animatie, compositie en design. Deze passie ziet u zeker terug in ons werk. Na de oprichting van ons bedrijf in 2006 hebben we een eigen unieke stijl ontworpen. Centraal hierin staan eenvoud en sterke karakters. Wij ervaren dat beide eraan bijdragen dat de boodschap van onze animatievideo’s geloofwaardig overkomt. Dit is erg belangrijk bij het maken van een animatiefilm voor een bedrijf. Hierbij betrekken wij onze opdrachtgever bij het gehele proces van het maken van de animatie. Door dit te doen kunnen wij u als opdrachtgever pas echt garanderen dat u volledig tevreden bent over het eindresultaat.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Neem eens een kijkje op onze portfoliopagina om te zien wat we tot nu toe allemaal al hebben gemaakt. Bevalt ons werk u? Vraag dan direct een offerte aan! Dit doet u door te bellen naar +32(0)476891480. Wij sturen u graag een grafisch voorstel of een idee voor een animatiefilm voor uw bedrijf, om te laten zien op welke manier wij u van dienst kunnen zijn.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40