animation studio

Een animatiefilm voor uw bedrijf

Met een animatiefilm presenteert u uw bedrijf op een moderne en originele manier aan de wereld. Geen enkel ander medium werkt tegenwoordig voor een bedrijf zo goed om een boodschap over te brengen dan een video met animatie. Een animatie is dan ook een relatief simpele manier van communicatie die veel mensen aanspreekt. Door voor uw bedrijf een animatiefilm te laten maken, kunt u op een positieve manier opvallen.

Lees meer over de mogelijkheden in Antwerpen >

Met een animatiefilm onderscheidt u zich als bedrijf

Bij ons bedrijf Rabbit Hole in Antwerpen hebben we echt een passie voor animatie, video, compositie en design. Deze passie ziet u zeker terug in ons werk. Na de oprichting van ons bedrijf in 2006 hebben we een eigen unieke stijl ontworpen voor de animatie, zodat elke video er geweldig uitziet. Centraal hierin staan eenvoud en sterke karakters. Die elementen dragen bij aan het geloofwaardig overkomen van de boodschap van onze 3D-animatievideo’s. Dat is erg belangrijk bij het maken van een animatiefilm voor een bedrijf. We betrekken u bij het gehele proces van het maken van de video met animatie voor uw bedrijf. Daardoor kunnen wij u altijd garanderen dat u volledig tevreden bent over het eindresultaat. Verder zit u ook goed bij onze studio voor 2D-animaties.

Laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn

Neem eens een kijkje op onze portfoliopagina om te zien wat we tot nu toe allemaal al hebben gemaakt. Bevalt ons werk u? Vraag dan direct een offerte aan! Dit doet u door te bellen naar +32(0)476891480 of door een e-mail te sturen naar info@rabbithole.be. Wij sturen u graag een grafisch voorstel of een idee voor een animatiefilm voor uw bedrijf, om te laten zien op welke manier wij u van dienst kunnen zijn in Antwerpen.

✓ Uw boodschap altijd duidelijk
✓ Speciaal op maat gemaakt
✓ Kies voor 2D of 3D animatie

Contacteer ons

captcha

Velden met * zijn verplicht

Get in touch.

De Coninckplein 21
2060 Antwerp
Belgium
Info@rabbithole.be
Bram +32(0)476.89.14.80
Reinout +32(0)486.29.96.40